10 januari 2007

Steven Seagal is gezicht voor L’Acrima anti-aging verzorgingsproducten

Steven Seagal - L'Acrima
De acteur Steven Seagal (55) -bekend van Under Siege, Marked for Death, Exit Wounds en Above the Law- stelt aanstaande vrijdag, 12 januari, het nieuwe anti-aging gamma L’Acrima voor in Toronto/Canada. De verzorgingslijn wordt geproduceerd door ‘American Catechin Research Institute’ geleid door Dr. David M. Vesco en Bo. D. Zakariev-MacKedonskii.

L’Acrima bevat 4 soorten catechins in hun zuiverste vorm die volgens Dr. Vesco, een voornaam anti-aging expert en vader van de anti-oxidantentheorie, het collageen helpen te stabiliseren en de wand van haarvaatjes poreus houden. Catechin is een bioflavonoïde die in oa. groene theeblaadjes, fruit en cacaoproducten voorkomt. Het zijn extreem werkzame anti-oxidanten die het verdedigingsmechanisme en herstellende mogelijkheden van de huid verhogen. Catechins bestrijden als het ware rimpels nog voor ze zich gaan vormen.

De L’Acrima Dermal Density™ producten verminderen bestaande rimpels en vertragen de vorming van nieuwe rimpels. De huid oogt duidelijk gladder en de gelaatstrekken ontspannen zich op natuurlijke wijze.

Leuk om weten: de natuurlijke stof catechin is eveneens in staat om bacteriën in te kapselen zodat verdere verspreiding ervan wordt voorkomen. Daarom wordt zij ook reeds verwerkt in de nieuwste generatie airco’s.

Geen opmerkingen: